NBA Playoffs: Toronto Raptors 96-92 naar Miami Heat te verslaan in overwerk

Toronto Raptors thuis winnen van de Miami Heat 96-92 in overwerk, bond de totale score van de Eastern Conference halve finales tot 1-1.

Het dragen van No.5 Toronto Raptors Kleding Demarre Carroll afgewerkt met een team-high 21 punten als de Toronto Raptors geëgaliseerd de best-of-seven Eastern Conference-serie op 1-1 met een 96-92 overwerk winnen over de Miami Heat.

Demar Derozan opgeteld 20 punten en acht rebounds en Kyle Lowry afgewerkt met 18 punten en zes assists voor de host Raptors, die scoorde zes opeenvolgende punten aan het overwerk vervolgens gehouden op voor de tweede ronde postseason overwinning te beginnen.

Natuurlijk, kijk geweldig basketbal spel is spannend, vooral het zien van uw favoriete team wint het spel. Als je de fans van de Toronto Raptors, kunt u kopen Basketbal Kleding NBA om uw steun voor hen te tonen.

Kyle Lowry stuiterde terug in all-star vorm van de Toronto Raptors te tillen naar een 96-92 overwerk overwinning op de Miami Heat op donderdag avond hun tweede ronde playoff-serie op een overwinning per stuk.

 

"We hebben besloten om de meer fysieke team vanavond in overwerk," zei Lowry. "Het was een moet winnen spel. Game 3 is zaterdagmiddag in Miami.

To leave a comment, please sign in with
or or

Comments (0)